آموزش طراحی سایت و سئو سایت

آموزش طراحی سایت و سئو سایت

آموزش طراحی سایت و سئو سایت

آموزش طراحی سایت و سئو سایت

  • ۰
  • ۰

اکنون قصد داریم تا لپ‌تاپ‌هایی فوق‌العاده را به شما معرفی کنیم. اینک کمپانی Dell مدل‌هایی از سری XPS را معرفی کرده است که علاوه بر امکانات فوق‌العاده و کانفیگ‌های قدرتمند، قیمت بسیار مناسبی نیز دارند. نکته‌ی خوب درباره‌ی نوت‌بوک‌های جدید ۱۴ و ۱۵ اینچی سری XPS آن است که با وجود حفظ قیمت در حد مناسب، کیفیت ساخت بسیار خوبی نیز دارند و این خوبی از نمایشگر بسیار با کیفیت، صفحه کلید عالی بدون Flex (خم‌شدگی تحت فشار) و اسپیکرهای قدرتمند و جدا فوق‌العاده‌ی JBL گرفته تا جنس آلومینیومی بدنه حفظ شده است. در کل با یکی از بهترین سری نوت‌بوک‌های امسال مواجه هستیم که زیبایی را به همراه کیفیت و قدرت، به صورت تواماً دارد و می‌تواند مورد استفاده‌ی کاملا حرفه‌ای گرافیست‌ها و بازی کنندگان Game‌های رایانه‌ای قرار گیرد و به جرات می‌توان گفت که این دستگاه قوی‌ترین لپ‌تاپ امسال است که ارایه شده است. حتما خواننده‌ی ادامه‌ی این نقد و بررسی باشید!اکنون قصد داریم تا لپ‌تاپ‌هایی فوق‌العاده را به شما معرفی کنیم. اینک کمپانی Dell مدل‌هایی از سری XPS را معرفی کرده است که علاوه بر امکانات فوق‌العاده و کانفیگ‌های قدرتمند، قیمت بسیار مناسبی نیز دارند. نکته‌ی خوب درباره‌ی نوت‌بوک‌های جدید ۱۴ و ۱۵ اینچی سری XPS آن است که با وجود حفظ قیمت در حد مناسب، کیفیت ساخت بسیار خوبی نیز دارند و این خوبی از نمایشگر بسیار با کیفیت، صفحه کلید عالی بدون Flex (خم‌شدگی تحت فشار) و اسپیکرهای قدرتمند و جدا فوق‌العاده‌ی JBL گرفته تا جنس آلومینیومی بدنه حفظ شده است. در کل با یکی از بهترین سری نوت‌بوک‌های امسال مواجه هستیم که زیبایی را به همراه کیفیت و قدرت، به صورت تواماً دارد و می‌تواند مورد استفاده‌ی کاملا حرفه‌ای گرافیست‌ها و بازی کنندگان Game‌های رایانه‌ای قرار گیرد و به جرات می‌توان گفت که این دستگاه قوی‌ترین لپ‌تاپ امسال است که ارایه شده است. حتما خواننده‌ی ادامه‌ی این نقد و بررسی باشید!
نقد و بررسی Dell XPS L502X-Touch
خوب، نخست بگوییم که سری جدید XPS‌های دل در سه اندازه‌ی ۱۴، ۱۵ و ۱۷ اینچی ساخته شده‌اند و دارای کانفیگ‌هایی با پردازنده‌ی Core i5 و Core i7 هستند که ما سعی می‌کنیم در این جا به طور کلی به نقد و بررسی همه‌ی آن‌ها بپردازیم. همانطور که گفتیم نقطه‌ی قوت این لپ‌تاپ در قیمت مناسب، کیفیت بالای ساخت، امکانات سخت‌افزاری بسیار قدرتمند (که البته در کانفیگ‌های مختلف با توجه به قیمت متفاوت است ولی در کل همگی قدرتمند هستند) و کارت گرافیکی واقعا قدرتمند و با ظرفیت بالا به همراه نمایشگر بسیار باکیفیت است که آن را برای گرافیست‌ها، طراحان و افرادی که به بازی‌های سنگین (از لحاظ گرافیک) کامپیوتری علاقه دارند بسیار مناسب می‌سازد. درضمن این نوت‌بوک مجهز به اسپیکرهای واقعا عالی (اصلا غلو نمی‌کنیم!) JBL می‌باشد که صدای کاملا بلند ‌و بسیار باکیفیتی را به ارمغان می‌آورد.
بسیار خوب نخست از طراحی بدنه شروع می‌کنیم. این لپ‌تاپ از دربی آلومینیومی و یونیزه شده بهره می‌برد که اصلا جذب کننده‌ی اثر انگشت نمی‌باشد ولی رنگ تیره‌ی آن چندان ما را تحت تاثیر قرار نمی‌دهد. آن‌هایی که به دنبال جلوه‌ی بیشتری از این نظر هستند بهتر است به جای Dell XPS جدید به دنبال یک Dell Studio بروند. وقتی درب را باز می‌کنیم قسمتی در پشت درب قرار می‌گیرد که ادامه‌ی بدنه‌ی اصلی است و برند XPS در گوشه‌ی آن درج گردیده و وقتی سیستم Sleep (آماده به کار) است به زیبایی روشن و خاموش می‌شود. همچنین سطح مات آن به قسمت‌های درونی، کناری و زیرین هم رسیده است که این هم بسیار عالیست. قسمت درونی نوت‌بوک نیز از جنس بسیار مرغوب فلز آلومینیوم و به رنگ تیره است. باندهای سفید نقره‌ای هم پیرامون صفحه کلید و تاچ‌پد را در بر گرفته‌اند که ظاهری کاملا مدرن به آن می‌دهند. اسپیکرهای قدرتمند JBL نیز در دو طرف صفحه کلید قرار دارند که بسیار قدرتمند هستند و در ادامه بیشتر درباره‌ی آن‌ها توضیح می‌دهیم. ابعاد مدل ۱۵٫۶ اینچی ۳٫۸ × ۲۶٫۵ × ۳۸٫۱ سانتی‌متر می‌باشد و ۲٫۷۸ کیلوگرم وزن دارد و ابعاد مدل ۱۴٫۱ اینچی ۳٫۳ × ۲۴٫۳ × ۳۴٫۲ سانتی‌متر می‌باشد و ۲٫۳ کیلوگرم وزن دارد می‌توان گفت که نسبتا کمی سنگین وزن هستند.
صفحه کلید این نوت‌بوک بازخورد بسیار خوب و قدرتمندی را به ما داد و تقریبا هیچ نشانه‌ای از Flex یا خم‌شدگی بر اثر فشار و جهش شاسی در آن به چشم نخورد که این بسیار عالیست، زیرا معمولا باید چنین خمش‌هایی را از نوت‌بوک‌هایی در این حد و اندازه شاهد باشیم. کلیدها بسیار بزرگ و خوب هستند و تنها شکایت ما این است که اولا سطح هر کلید کاملا صاف و نه مقعر است و دوما اینکه مدل‌های ۱۵ و ۱۴ اینچی فاقد صفحه کلید عددی در سمت راست می‌باشند. در تست‌های سرعت تایپ هم که با آن انجام دادیم به عدد ۸۶ کلمه در دقیقه رسیدیم که بسیار عالی بود. در قسمت بالای صفحه کلید چند چراغ Status یا وضعیت و سه دکمه‌ی لمسی وجود دارد. نخستین آن‌ها Windows Mobility Center را اجرا می‌کند، کنترل‌پنلی کوچک که به شما اجازه‌ی کنترل تنظیمات WiFi, Bluetooth و تنظیمات نمایشگر را می‌دهد. دکمه‌ی دومی قابل برنامه‌ریزی است و دکمه‌ی لمسی سوم نیز Dell Audio By Realtek را راه‌اندازی می‌کند که یک مرکز کنترل صدا یا Audio Control Center است. تاچ‌پد بزرگ ۲٫۲ × ۳٫۹ اینچی این نوت‌بوک دارای سطحی با میزان اصطکاک متناسب و دلخواه است و نیز از نوع MultiTouch می‌باشد. کلیدهای راست و چپ کلیک نیز بسیار عالی هستند و سطح عملکرد بسیار خوبی دارند.



نقد و بررسی لپ تاپ dell XP

  • ۹۴/۱۰/۰۹
  • الهام صدر

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی